Politi og Byråd hylder skolepatruljer – de får en fest

20. februar 2020 Nordborg

Skolepatruljen ved Nordals Skolen blev torsdag formiddag  hyldet af en repræsentant fra Sønderborg Byråd og Politiet i forbindelse med ‘Den sureste Uge-kampagnen’, der torsdag aften sluttes med en fest for skolepatruljerne, som samles på Ulkebøl Skole.

Uanset vejret står landets skolepatruljer året rundt hver morgen klar ved skolerne for at hjælpe de andre skolebørn trygt og sikkert over vejen.

Det er så flot en indsats, at Sønderborg Kommune, Syd- og Sønderjyllands Politi, Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring vil gøre noget særligt for skolepatruljerne netop nu, hvor vejret plejer at vise sig fra sin sureste side.

”Jeg er utroligt glad for, at så mange ganske frivilligt vil påtage sig det store ansvar at være skolepatrulje. De udfører en vigtig funktion og bliver ikke belønnet for det i hverdagen. Så hvis nogen fortjener et skulderklap, må det være dem”, sagde borgmester Erik Lauritzen for få uger siden.

Forældre er også glade for patruljerne

Mange er glade for de gule patruljer. Det er lige fra forældre, børn og politi der sætter pris på patruljens arbejde.

”Som forældre er jeg meget taknemlig for, at der er nogen der står tidligt op for at passe på vores børn. Jeg er sikker på, at det er med til at reducere antallet af uheld”, siger en mor.

Som nævnt tidligere er politiet også meget glade for det gode stykke arbejde eleverne gør. For en rum tid siden spurgte elever fra Sønderskov Skolen Preben Westh, som er politileder i Sønderborg om, hvilken holdning han har til skolepatruljen:

”Vi er meget glade for det store arbejde patruljen laver. Det er så godt, at de ældre elever kan hjælpe de mindre, og jeg er sikker på, at det giver en god tryghed. Det er godt, at vi hjælper hinanden”.

Du kan læse mere om Skolepatruljen HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...