Politiet beroliger forældre

26. maj 2022 112

Tirsdag aften henvendte en børnehave i Sønderborg sig til politiet, efter en pige omkring klokken 15.45 forsøgte at hente et barn i børnehaven. Hverken barnet eller børnehavens personale kendte til den aftale, og barnet blev derfor ikke udleveret. I stedet løb pigen fra stedet ud til to ventende drenge og samlet cyklede de fra stedet, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet har i dag været i kontakt med pigen i samarbejde med kommune, skole og forældre. Der er tale om en 10-årig lokal pige, det var gået ind på børnehavens område.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der er ikke vores opfattelse, at der er grund til bekymring hverken blandt børn, børnehaver eller forældre i Sønderborg. Der er ikke tegn på ond vilje, men at der var tale om leg eller såkaldte drengestreger, så der er intet i sagen, der indikerer et kriminelt forhold”, siger politikommissær Thomas Berg.

Politiet har orienteret de øvrige parter i sagen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...