Politiet efterlyser Omar Samir Elsaadi internationalt

7. juni 2021 112
Efterlyste Omar Samir Elsaadi. Foto: Politiet
Efterlyste Omar Samir Elsaadi. Foto: Politiet

Omar Samir Elsaadi er eftersøgt af Politiet i en sag om kvalificeret vold mod en 25-årig mand, begået i forening med tre medgerningsmand den 11. november 2019 i Sønderborg.

Den 25-årige er eftersøgt – både i Danmark og internationalt – fordi han er udeblevet fra et retsmøde ved Retten i Sønderborg, hvor sagen blev behandlet, og hvor de tre medgerningsmænd blev dømt, skriver Politiet på Twitter.

Omar Samir Elsaadi er: 25 år, 182 cm høj, mellemøstlig af udseende, har almindelig kropsbygning samt mørkt/sort kortklippet hår, ingen skæg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Særlige kendetegn: En tatovering på højre underarm med teksten ”Palestine”

Bemærk, at den eftersøgte både kan have tillagt sig skæg samt en anden frisure end på billedet.

Omar Samir Elsaadi er tidligere blevet opfordret til selv at henvende sig til politiet, men fordi det ikke er sket, har Syd- og Sønderjyllands Politi nu valgt at efterlyse ham offentligt.

Personer, der har kendskab til, hvor Omar Samir Elsaadi opholder sig, bedes kontakte politiet på telefon 114, ligesom Omar Samir Elsaadi fortsat opfordres til at kontakte politiet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...