Politiet efterlyser Omar Samir Elsaadi internationalt

7. juni 2021 112
Efterlyste Omar Samir Elsaadi. Foto: Politiet
Efterlyste Omar Samir Elsaadi. Foto: Politiet

Omar Samir Elsaadi er eftersøgt af Politiet i en sag om kvalificeret vold mod en 25-årig mand, begået i forening med tre medgerningsmand den 11. november 2019 i Sønderborg.

Den 25-årige er eftersøgt – både i Danmark og internationalt – fordi han er udeblevet fra et retsmøde ved Retten i Sønderborg, hvor sagen blev behandlet, og hvor de tre medgerningsmænd blev dømt, skriver Politiet på Twitter.

Omar Samir Elsaadi er: 25 år, 182 cm høj, mellemøstlig af udseende, har almindelig kropsbygning samt mørkt/sort kortklippet hår, ingen skæg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Særlige kendetegn: En tatovering på højre underarm med teksten ”Palestine”

Bemærk, at den eftersøgte både kan have tillagt sig skæg samt en anden frisure end på billedet.

Omar Samir Elsaadi er tidligere blevet opfordret til selv at henvende sig til politiet, men fordi det ikke er sket, har Syd- og Sønderjyllands Politi nu valgt at efterlyse ham offentligt.

Personer, der har kendskab til, hvor Omar Samir Elsaadi opholder sig, bedes kontakte politiet på telefon 114, ligesom Omar Samir Elsaadi fortsat opfordres til at kontakte politiet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...