Politiet er tæt på at opklare påsat bilbrand

Bilbrand tæt på opklaring. Arkivfoto: Ole Kæhler
Bilbrand tæt på opklaring. Arkivfoto: Ole Kæhler
18. marts 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Natten til søndag klokken 01:30 var der brand i en parkeret bil på Elmevej i Augustenborg og politiet, som sammen med Augustenborg-Bro Frivillige Brandværn var på stedet havde en mistanke om, at branden var påsat.

“Bilens benzindæksel var skruet af og bagruden var smadret”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg.

Søndag morgen fik politiet en anmeldelse om, der havde været indbrud i to skure i Enghaven i Augustenborg og det er tæt på Elmevej.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fra det ene skur er der stjålet en flaske eddikesyre og den flaske lå i den bil, som var brændt”, siger Chris Thorning Vesterdal og tilføjer, at fra det andet skur er der ikke stjålet noget.

“Vi har været i gang med en række afhøringer i området og vi har en mistankte om, hvem der satte ild til bilen, men der er endnu ikke sigtet nogen”.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...