Politiet giver gode råd om Skt. Hans-fejringer

21. juni 2020 Kultur

Har du gennem tid samlet brænde, kvas og lignende til Skt. Hans-bålet, risikerer du, at der er flyttet pindsvin, fugle, kattekillinger eller andre dyr ind i bunken.

Så brug søndagen på at flytte det hele lidt, så dyrene har en chance for at komme væk og ikke brændes levende, skriver politiet på Twitter.

Politiet anbefaler desuden, at der ikke samles flere end 50 omkring bålet.

Danskerne må dog ifølge reglerne samles op til 500 personer, hvis den væsentligt overvejende del sidder ned, som der står i retningslinjerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det vil være meget svært for arrangørerne at styre det, lyder det fra Nationalt Beredskabscenter ved Rigspolitiet.

I Sønderborg plejer der at være Skt. Hans for alle i Mølleparken og ved Alsion. Begge steder har aflyst på grund af Corona-situationen.

Og i år kan gæster ikke deltage i idrætshøjskolens Skt. Hans.

“Vi opfordrer til, at folk ikke kommer ind på vores område, selvom de måske ser, når vi er samlet omkring bålet”, siger fortander Michael Willemar til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...