Redningsmandskab leder i vandet ved Sebbelev efter 39-årig kajakroer

17. januar 2018 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En helikopter og flere både deltager onsdag aften i eftersøgningen af en 39-årig mand i Augustenborg Fjord.

Manden sejlede onsdag eftermiddag klokken 14 ud fra Sebbelev i en havkajak.

“Men han vendte ikke som aftalt tilbage klokken 17, så nu har vi gang i en eftersøgning”, fortæller vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi til TV Syd.

Mandens bil er fundet på den vej, der hedder Sebbelev Skov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eftersøgningen besværliggøres af, at det er mørkt, og at manden er iført jagttøj, der gør ham ekstra svær at få øje på. Men det skulle være muligt at finde ham med termiske kameraer, der opfanger temperaturforskelle.

Vagtholdslederen hos Forsvarets Operationscenter, der blandt andet står for redningsaktioner til søs, fortæller, at man har sendt en helikopter og to både til Augustenborg Fjord for at hjælpe med eftersøgningen.

Derudover er Marinehjemmeværnet til stede med to skibe MHV 814 BUDSTIKKEN fra Sønderborg og MHV 910 samt et par gummibåde.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...