Politiet mangler henvendelser fra offentligheden

3. oktober 2018 112

Politiet har endnu ikke modtaget henvendelser i forbindelse med efterlysningen af en mand, der antastede to piger på en sti i Nordborg ved Flintholmvej tirsdag morgen og Syd- og Sønderjyllands Politi håber stadig på borgernes hjælp til at finde en manden, der tirsdag morgen kort før klokken 08.00 antastede de to piger.

Politiet offentliggjorde et signalement af den efterlyste mand sent tirsdag eftermiddag, men onsdag morgen kan vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi fortælle til TV-Syd, at der stadig ikke er kommet nogle henvendelser i sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hændelsen, der førte til efterlysningen, fandt sted tirsdag kl. 07.55 på en sti ved Flintholmvej i Nordborg. To piger på henholdsvis seks og 11 år gik på stien, da en mand henvendte sig til dem og spurgte, om de ville med ham hjem. Manden havde afskærmet stien, så børnene ikke kunne komme forbi. De gik derfor ad en anden rute til skolen, skriver TV-Syd.

Syd- og Sønderjyllands Politi understreger, at manden på intet tidspunkt havde fat i børnene, og han forsøgte heller ikke at gøre dem noget. Men politiet vil dog stadig gerne i kontakt med manden, da han kan være psykisk syg og eventuelt har brug for lægehjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Syd- og Sønderjyllands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4.

SIGNALEMENT

  • Mand
  • Dansk af udseende
  • Talte dansk
  • 50-60 år
  • Cirka 160 centimeter høj
  • Skaldet på toppen med gråt, mellemlangt hår i siderne
  • Spinkel af kropsbygning
  • Skæv i ansigtet

Manden var iført lang, mørkegrå frakke, som gik ned til knæene, med store lyse knapper foran, mørkeblå jeans samt orange sportssko med hvide striber

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...