Politiet satte kløerne i narko-og spritbilister

31. marts 2022 112

Onsdag blev en 27-årig mand fra Sønderborg sigtet og anholdt af politiet, som havde standset ham, da han kom kørende i bil på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg.

“En narkotest gav udslag på hash”, siger John Weber fra politiet. Resultatet af en blodprøve bliver afgørende for sagens videre forløb.

En bilist blev standset på Stavensbølgade i Augustenborg – og betjentene vurderede, at han var påvirket af stoffer.

“Derfor blev den 46-årige mand, som er fra Augustenborg anholdt og der er taget en blodprøve, som vil vise, om betjentene skønnede rigtigt”, siger John Weber.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Udover det, så kørte manden i frakendelsestiden.

På Mariegade i Sønderborg blev der standset en bil, som blev kørt af en 23-årig mand.

“Det var en af de efterhånden mere sjældne spritbilister og efter han havde blæst i alkoholmetret, så blev han anholdt og der er tappet blod”, siger John Weber. Når han siger, at spritbilister er sjældne, så mener han, at der standses flere narko- end spritbilister.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...