Politiet tog bilen fra mand uden kørekort

24. juni 2016 112

I Augustenborg havde en mand ikke sin bedste nat nogensinde. Han måtte aflevere sin bil bil og der er udsigt til et girokort med et rimeligt stort tal skrevet på. Årsagen er, at ved to-tiden kom han kørende i sin bil og pludselig var der en politipatrulje, der gjorde tegn til, han skulle stoppe.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Bilisten forsøgte at køre fra ordensmagten, men blev hurtigt stoppet.

“Bag rattet sad en mand uden kørekort og ved en visitering fandt politiet hash”, siger Ole Aaman fra Syd- og Sønderjyllands Politi..

Artiklen fortsætter under annoncen

Han blev sigtet for at køre uden førerbevis, for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for ikke at standse ved politiets anvisninger.

Det blev han så sur over, at han begyndte at råbe skældsord efter betjentene.

Det gav en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og ikke nok med det: Betjentene beslaglagde bilen, fordi det ikke var første gang, manden blev taget i at køre uden kørekort.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...