Politikerne orienteres om Center for Verdensmål

7. august 2022 Politik

Center for Verdensmål er i fuld gang med at blive udviklet. Sønderborg Naturcenter blev indviet den 7. maj, og snart indvies formidlingshuset ved Løkkegård og Permakulturhaven. Der er fortsat mange projekter under udvikling, og finansieringen er endnu ikke helt på plads, skriver forvaltningen, som skal orientere det politiske udvalg på et møde den 11. august.

Afdelingen Bæredygtighed, Natur og Landdistrikter har sat gang i et arbejde med et samlet fondskatalog for hele Center for Verdensmål. Fondskataloget inkluderer følgende projekter: Løkkegård, Skivedepot, Bygegård, Klimahus, Motionsbanen, trafikregulering, infrastruktur samt en formidlingsstrategi.

Artiklen fortsætter under annoncen

På mødet vil der blive sat særligt fokus på fondskataloget, som samtidig er Masterplan for Center for Verdensmål. Projektleder Bent Albæk deltager under dette punkt og giver en status på arbejdet med fondskataloget, der laves i samarbejde med Løgumkloster-virksomheden KALB.

Derudover vil udvalget blive opdateret på igangværende projekter

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 FV22, Sundeved

FV22: Fra tirsdag og frem til 28. oktober er det muligt at brevstemme

7. oktober 2022 FV22

Hvis du ønsker at brevstemme før Folketingsvalget, kan du henvende dig i Borgerservice i Sønderborg Kommune fra tirsdag den 11. oktober. For at kunne brevstemme skal du medbringe gyldig legitimation – sundhedskort, pas eller kørekort. Sidste dag man kan brevstemme er fredag den 28. oktober, skriver Sønderborg Kommune. Der kan brevstemmes i Borgerservice i Gråsten, […]

Læs mere...