Politikerne sagde hverken ja eller nej til fremtidsplan for Nørrebro 1

7. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Tirsdag kunne udvalgspolitikerne gøre op med sig selv, om de vil støtte udspillet om Nørrebro 1 fra forvaltningen  og sende det videre til Økonomiudvalg og Byrådet med de varmeste anbefalinger.

Men de folkevalgte vendte hverken tommelfingeren op eller ned.

De udsatte i stedet punktet.

Byrådet vil bevare bygningen Nørrebro 1 og nu har forvaltningen fundet frem til, at den kan bruges til at styrke sejlerturismen og samtidig være base for vagt-, service- og overvågningsopgaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nørrebro 1 er en af de få tilbageværende historiske bygninger på havnen i Sønderborg. Bygningen er opført i 1854 og genopført efter krigen i 1864.

Bygningen har fungeret som kontor for Brok & Co. I 1971 blev bygningen overtaget af kommunen og har derefter fungeret som toldkontor og havnekontor med offentlige toiletter.

Kontordelen har stået ubenyttet hen i en årrække, men stueetagen fungerer som bade- og toiletforhold for lystsejlere og offentligheden, skriver forvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udspillet betyder også, at det blå Havnekontor skal fjernes og området bringes tilbage til det, som det var en gang.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...