Politikerne sagde hverken ja eller nej til fremtidsplan for Nørrebro 1

7. februar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Tirsdag kunne udvalgspolitikerne gøre op med sig selv, om de vil støtte udspillet om Nørrebro 1 fra forvaltningen  og sende det videre til Økonomiudvalg og Byrådet med de varmeste anbefalinger.

Men de folkevalgte vendte hverken tommelfingeren op eller ned.

De udsatte i stedet punktet.

Byrådet vil bevare bygningen Nørrebro 1 og nu har forvaltningen fundet frem til, at den kan bruges til at styrke sejlerturismen og samtidig være base for vagt-, service- og overvågningsopgaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nørrebro 1 er en af de få tilbageværende historiske bygninger på havnen i Sønderborg. Bygningen er opført i 1854 og genopført efter krigen i 1864.

Bygningen har fungeret som kontor for Brok & Co. I 1971 blev bygningen overtaget af kommunen og har derefter fungeret som toldkontor og havnekontor med offentlige toiletter.

Kontordelen har stået ubenyttet hen i en årrække, men stueetagen fungerer som bade- og toiletforhold for lystsejlere og offentligheden, skriver forvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udspillet betyder også, at det blå Havnekontor skal fjernes og området bringes tilbage til det, som det var en gang.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...