Politikerne skal godkende sagsbehandlingstiderne

25. februar 2022 Politik

Byrådet skal ifølge loven sætte frister for, hvor lang tid der må gå, før en borger eller virksomhed får svar på sin ansøgning til kommunen. Forvaltningen har revideret oversigten over sagsbehandlingstider i Arbejdsmarkedsafdelingen, hvor fristerne fastholdes, som de hidtil har været.

Sagsbehandlingstiderne skal sikre, at borgerne får behandlet deres ansøgning inden for rimelig tid, og at sagsbehandlingen ikke trækker unødigt ud.

Nu skal behandlingstiderne for sager indenfor sagsområderne – kontant- og uddannelseshjælp, 14 dage, enkeltydelser, fire uger,  sygedagpenge, 14 dage, supplerende tillæg, tre måneder samt boligindskudslån, en uge – i første omgang godkendes af Arbejdsmarkedsudvalget, som samles på tirsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...