Politisk udvalg skal godkende støtte til Sønderborg Sommer Revy

10. april 2021 Kultur

I byrådets budgetaftale er der skrevet, at, aftaleparterne ønsker, at Sønderborg Kommune går i dialog med Sønderborg Sommer Revy for at afklare muligheder og behov for ekstraordinær støtte til revyen som følge af Corona-situationen.

Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme drøftede den 5. november 2020 et oplæg fra forvaltningen omhandlende køb af revyforestillinger. I forlængelse heraf foreslås, at der købes tre revyforestillinger i perioden fra 2021-2023 som målrettes relevante målgrupper. Forestillingerne kan suppleres af tre relevante oplæg om revygenren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen indstiller til Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme, at politikerne på torsdag godkender at købe tre forestillinger ved Sønderborg Sommer Revy i perioden fra 2021-2023 til en pris på 500.000 kroner og at indgå et sponsorat på 700.000 kroner med Sønderborg Sommer Revy, som giver Sønderborg Kommune brandingværdi i perioden fra 2021-2023.

Sønderborg Sommer Revy

Sønderborg Sommer Revy blev en realitet i 1982, og revyen er i dag landets tredjestørste revy. Det foreløbigt største antal besøgende opnåede Sønderborg Sommer Revy i 2017, hvor knap 26.000 personer så revyen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De seneste to år er der blevet solgt henholdsvis 18.500 og 18.000 billetter til revyen og som andre brancher er eventbranchen også ramt af Corona og dette års revy blev aflyst.

Jeanne Boel og Klaus Kristensen, som ejer revyen, har ingen kommentarer til forvaltningens forslag.

“Jeg vil helst ikke udtale mig om noget før politikerne har sagt ja eller nej til at hjælpe Sønderborg Sommer Revy”, har Klaus Kristensen tidligere sagt til SønderborgNYT. Det betyder, at han er stille indtil den endelige beslutning tages på det næste byrådsmøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...