Pragtfuld Anne Linnet-koncert – lige her i Alsion

27. oktober 2018 Kultur

Lørdag aften gav Anne Linnet koncert i Alsion – og det var en slags jubilæumstur, hvor sangeren og komponisten fejrede, det er 30 år siden hun første gang turnerede med sangene fra “Jeg er jo lige her”.

“Hvis folk kan li’ de sange, som jeg skriver, får de et langt liv. Og det er jo dejligt, jeg har mange af de sange, der har det. Mine sange er jo ligesom mine børn”, siger Anne Linnet.

Hun kom også ind på det med nærhed.

“Det har vi ikke meget af i disse tider. Det er en mangelvare og for at få den, så sætter vi tid af til den”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var omkring 500, der oplevede Anne Linnet i Alsion – og hvis det ikke lyder af mange, så skal der tænkes på, at der samtidig var udsolgt til Hit med firserne i Sønderborghus. Altså fik rigtigt mange en lørdag med god musik.

I Alsion blev der også spillet sange fra Marquis de Sade, Glor på Vinduer, var en af dem, hvor sexfantasierne får frit løb.

For rigtigt mange af tilhørerne blev det en nostalgisk aften, hvor mange af Anne Linnets sange vækkede minder og tider, der var en gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så har Anne Linnet skrevet en sang for nylig, hvor hun tager fat på den måde, vi lever vores liv på.

“Jeg lægger ud med at fortælle om dem, der har så travlt med at realisere sig selv, at de helt glemmer fællesskabet”, siger Anne Linnet.

“Der er jo mennesker, for hvem alting går så legende let. De følger den lige vej og når alt det, som de vil, uden nævneværdige bump på vejen. Når de skal til at dø, kan de takke for et godt liv”, siger Anne Linnet.

“Og så er der den hjemløse narkoman, Verner, der hver morgen står foran Lagkagehuset på Christianshavn”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hans liv har været bump efter bump efter bump – og når han skal herfra, så må han håbe på tilgivelse og sige undskylkd til alle dem, som han har svigtet”, siger Anne Linnet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk