Premiere på I krig og kærlighed

11. november 2018 Kultur

Søndag eftermiddag myldrede tæt på 900 mennesker ind i Alsion og de havde det tilfælles, at de skulle se den officielle premiere på filmen I Krig og Kærlighed.

Filmen har allerede været vist i adskillige biografer, hvor der blev holdt snigpremiere – og her på Als, var det Nordborg Bio, der havde fornøjelsen.

Som optakt til premieren va De Jydske Landsoldater inviteret og det samme var Bruno Topff og andre fra Det Lille Teater i Gråsten. Den musiklaske ramme satte Mihaela Oprea og Cristina Ana, mens Café Alsion var klar med mad og drikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Naturligvis var der lagt rød løber, som filmens skuespillere og andre kendte skulle bevæge sig hen over, så de kunne blive knipset af ventende fotografer.

“Hvis bare jeg følges med en soldat, så bliver jeg alligevel fotograferet hele tiden”, sagde Jacob Haugaard, der ligesom Bent Fabricius-Bjerre var blandt de mange inviterede til gallepremiere i Sønderborg.

Fra Sønderborg deltog blandt mange andre borgmesteren, kommunaldirektøren, Jørgen og Mads Clausen, ledelsen fra Bitten og Mads Clausen Fonden og flere byrådsmedlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

130 af de mange gæster havde købt deres billet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...