Premieren på Nybyggerne fra Linde Haven sendes onsdag aften

28. september 2021 Samfund

Sønderborgs nye bydel, Linde Haven, danner ramme om årets ’Nybyggerne’-sæson, hvor parrene skal dyste om at stå for den bedste indretning af fire rækkehuse, som er opført af Bo Michelsen for Hanssen Ejendomme. Den første udsendelse med Nyggerne i LInde Haven sendes på TV2 i morgen, onsdag, klokken 20.

Hvor de øvrige rækkehuse afleveres færdige og klar til indflytning, har Bo Michelsen i forbindelse med programmet afleveret de fire udvalgte rækkehuse som råhuse og samtidig stillet en projektleder til rådighed som byggefaglig konsulent for de fire par, skriver Bo Michelsen A/S i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”De fire rækkehuse er en del af et stort projekt på 126 boliger for Boligforeningen B42 og Hanssen Ejendomme, så nybyggerne er gået side om side med vores håndværkere under optagelserne, og det har været en rigtig god oplevelse. Vi er stolte af at kunne stille vores ekspertise til rådighed og være med til at sikre, at de fire par fik gode råd og vejledning i forhold til det byggetekniske”, siger Jeppe Markmann Olesen, direktør i Bo Michelsen A/S.

For projektleder Daniel Rohde Detlefsen, der stod for at rådgive de fire par, har det været en travl, men spændende periode:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det har været virkelig sjovt at være en del af, og utroligt interessant at se nybyggernes forslag til løsninger. Som håndværkere er vi jo vant til at løse tingene på bestemte måder, og det har været spændende at se, hvordan nybyggerne er gået helt anderledes til opgaven”.

Også indretningen er noget ud over det sædvanlige.

”Vi er jo vant til, at huse i dag skal afleveres i hvidt, sort og gråt, for det er, hvad de fleste gerne vil have. Men nybyggerne er ikke som de fleste, for der er da kommet en farlig masse farver på”, siger Daniel Rohde Detlefsen, der dog ikke vil løfte sløret yderligere for indretningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagelsen i programmet er blevet til i samarbejde med bygherre, Hanssen Ejendomme, som ejer og udvikler grunden.

”Det har været en spændende proces og forløb at få nybyggerne til Sønderborg og Lindehaven. I samarbejde med Bo Michelsen A/S er det lykkedes at få fire lejligheder i rækkehus et klar til aftalt tid, så at optagelserne til nybyggerne kunne begynde i starten af maj. Før – samt sideløbende med – optagelserne har vi haft et rigtig godt samarbejde med tv-produktionsselskabet og deres medarbejdere. Det har været en fornøjelse at se og følge projektet under optagelserne, og vi glæder os til at se det færdige resultat, når offentliggørelsen af vinderen finder sted, siger projektchef fra Hanssen Ejendomme, Bo Bruhn Hansen Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...