ProjectZero: Blad om boligforbedringer på vej ud i postkasserne

2. september 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Et helt nyt magasin spækket med gode råd, ideer og flotte illustrationer dumper i disse dage ned i private postkasser i Sønderborg-området. Der er inspiration til, hvordan vi som boligejere nemt kan søge viden og blive klogere på, hvordan vi vedligeholder og fremtidssikrer vores bolig. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2016/09/GetImage.jpeg” alt=”GetImage” width=”270″ height=”180″ />

Magasinet Boligforbedring er et nyt magasin, spækket med gode råd, nyttig viden og flotte illustrationer, der hjælper boligejerne i gang med deres boligforbedringsprojekt. Her i kommunen er der mange huse, der er ‘oppe i alderen’, og for de fleste er det en god investering både for krop og konto at få boligen set efter i sømmene.

Med Magasinet Boligforbedring får boligejerne rådgivning om, hvordan de kan forbedre deres hjem, så det igen har de bedste faciliteter og energirigtige løsninger. Magasinet indeholder artikler omkring renovering og forbedring af hjemmet – indvendigt og udvendigt. Det inspirerer til kommende byggeprojekter og informerer om, hvad man som boligejer skal være opmærksom på i forbindelse med forskellige forbedringer, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Hvad enten boligforbedringen er et gør det selv-projekt eller involverer hjælp fra entreprenører og håndværkere, ligger der arbejde for mange millioner kroner i boligforbedringer og venter. Derfor deltager flere lokale firmaer og håndværkere i magasinet. Intentionen med magasinet er nemlig, at det skal bygge bro mellem læsere, der har et boligforbedringsbehov, og de lokale erhvervsdrivende, der kan hjælpe dem.

Det er også muligt at læse magasinet online HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...