ProjectZero får gode råd af sønderborgenserne

8. maj 2015 Erhverv

I uge 19 er der udsendt ny undersøgelse til Sønderborg Kommunes borgerpanel. Undersøgelsen handler denne gang om områdets ProjectZero-vision og især om borgernes energiforbrug i hverdagen, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.zero

Formålet med borgerundersøgelsen er, at få mere viden om borgernes og boligejernes adfærd og interesse i energirenovering – og billigere energiregninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil gerne fokusere på energibesparelser de helt rigtige steder – også i borgernes egne boliger. Derfor er denne undersøgelse blandt byens borgere meget vigtigt. På baggrund af besvarelserne kan vi tilrette vores programmer, så de passer ind i sønderborgernes hverdag”, siger Louise Johnsen, projektleder i ProjectZero.

  Med ProjectZero-visionen om CO2-neutralitet i 2029 er Sønderborg godt placeret på det nationale og internationale landkort.

Det er med til at skabe udvikling, vækst og flere jobs i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...