ProjectZero får smilet frem hos butiksejerne

31. marts 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Jens Christian Moltke-Leth fra ProjectZero er i disse dage på rundttur til flere af de åbne butikker i Sønderborg Kommune.

“Jeg har været i Nordborg og Gråsten – og ligesom her i Perlegade i Sønderborg, så er det tydeligt, at rigtigt mange af butikkernes kunder holder sig hjemme. Derfor kigger jeg indenfor i nogle af butikkerne og giver dem en pose med lidt forskelligt i”, siger Jens Christian Moltke-Leth til SønderborgNYT.

I posen er der LED-pærer, ProjectZero-brochurer og lidt chokolade fra Wohlenberg”, siger Jens Christian Moltke-Leth.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Butikkerne er et af ProjectZeros fokusområder, fordi deres energiforbrug også tæller med i regnskabet, der skal gøre Sønderborg klima-neutral i 2029, gøres op”.

Jens Christian Moltke-Leth fortæller, han indtil videre har besøgt omkring 60 butikker.

“Der har været rigtig god respons og smil på læben i butikkerne – og det er dejligt at kunne være med til det i en svær tid”.

Den første butik, der fik besøg tirsdag, var La Fromagerie i Perlegade.

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...