ProjectZero fortæller ukrainere om Sønderborgs klima-erfaringer

6. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderborgs grønne omstilling tiltrækker stigende interesse fra byer i hele verden. Normalt besøger byerne Sønderborg, men fredag leverer Sønderborg sine erfaringer ”ud af byen”.

Det sker når ProjectZeros Peter Rathje på ECO-forum konferencen i Lviv, Ukraine, fredag eftermiddag fortæller byudviklere og forretningsfolk fra hele Ukraine om, hvordan Sønderborg skaber omstilling og reducerer CO2 i samarbejde.

Konferencen er samtidig en markedsplads for energirigtige løsninger fra bl.a. Danfoss, Grundfos, Kamstrup.

Det er den danske ambassadør i Ukraine, Christian Dons Christensen, som har inviteret ProjectZero til at holde åbningstalen og ligeledes at mødes med Lvivs borgmester Andriy Sadovy.

Lviv er en gammel kulturby i rivende udvikling. Byen har knap 750.000 indbyggere og er beliggende ca. 70 km øst for den polsk/ukrainske grænse. Byen er bl.a. kendt for sine software-kompetencer, som også tiltrækker interesse fra Sønderborg virksomheder.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...