ProjectZero fortæller ukrainere om Sønderborgs klima-erfaringer

6. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderborgs grønne omstilling tiltrækker stigende interesse fra byer i hele verden. Normalt besøger byerne Sønderborg, men fredag leverer Sønderborg sine erfaringer ”ud af byen”.

Det sker når ProjectZeros Peter Rathje på ECO-forum konferencen i Lviv, Ukraine, fredag eftermiddag fortæller byudviklere og forretningsfolk fra hele Ukraine om, hvordan Sønderborg skaber omstilling og reducerer CO2 i samarbejde.

Konferencen er samtidig en markedsplads for energirigtige løsninger fra bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danfoss, Grundfos, Kamstrup.

Det er den danske ambassadør i Ukraine, Christian Dons Christensen, som har inviteret ProjectZero til at holde åbningstalen og ligeledes at mødes med Lvivs borgmester Andriy Sadovy.

Lviv er en gammel kulturby i rivende udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byen har knap 750.000 indbyggere og er beliggende ca. 70 km øst for den polsk/ukrainske grænse. Byen er bl.a. kendt for sine software-kompetencer, som også tiltrækker interesse fra Sønderborg virksomheder.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...