ProjectZero: Fra skeptiker til foregangskvinde

15. juni 2016 Erhverv

Da ProjectZero kontaktede erhvervsejendomsmægler Jytte Aaen for år tilbage for at blive en del af ZERObolig ejendomsmægler netværket, var fokus på energimærket bestemt ikke en del af hverdagen, når det gælder salg af erhvervs- og udlejningsejendomme.

Dette har i høj grad ændret sig, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Jytte Aaen er nu blevet ambassadør for energibesparelser, både hjemme og ikke mindst i sit virke som erhvervsejendomsmægler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg forsøger virkelig at få udlejerne til at tænke fornuftig brug af energi ind i deres bygninger. Jeg hjælper gerne både sælgere og købere med udskiftningen af gamle oliefyr til fjernvarme og andre energirigtige varmekilder, da det giver god mening at passe på vores klima og jord”.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Jytte Aaen føler sig frem hos både købere og sælgere, for netop at finde frem til, om de er modtagelige overfor en snak om energi.

Foto: ProjectZero

Foto: ProjectZero

“De unge købere er allermest motiverede for energibesparelser i ejendommen”, fortæller hun i en pressemeddelelse.

“Det er lidt op ad bakke med garvede købere, der ikke altid ser fordelene i at energirenovere en ældre bygning”.

Men Jytte Aaen opgiver ikke:

“Vi bliver da alle nødt til at tage skeen i egen hånd og levere en jord videre, som vi kan være bekendt”, siger hun.

Transportudgifter og CO2

Ikke nok med at Nybolig Erhverv, Sønderborg arbejder for at nedbringe energiforbruget i ejendomme, så har Jytte

Elcykel fra MBK - Glimrende til indkøbsture og også i stand til at fragte cyklisten rimeligt bekvemt fra Alsion til Dybbøl Mølle.

Elcykel fra MBK – Glimrende til indkøbsture og også i stand til at fragte cyklisten rimeligt bekvemt fra Sønderborg by til Dybbøl Mølle.

Aaen, sammen med sin datter erhvervsmægler Kia Hougaard Jakobsen, investeret i nye og mere energibesparende firmabiler.

“Vi har investeret i langt mindre firmabiler og nedbragt vores transportudgifter og CO2-udledning betydeligt. Sammenlagt er den månedlige benzinudgift reduceret med over 50 procent, det giver da mening”, siger Jytte Aaen.

Jytte Aaen har også testet en elcykel i en måned, for at se om dette kunne være en løsning på transporten rundt i byen og derved spare endnu mere på benzinforbruget. Men det regnede desværre meget i testperioden, og det var ikke helt så tidsbesparende at bruge elcyklen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk