ProjectZero inviterer til morgenmad når Sønderborg cykler til arbejde

4. maj 2017 Samfund

Cyklen er nøglen til mere sundhed, renere miljø og mindre trængsel og i lighed med tidligere år arrangere cyklistforbundet kampagnen ’Vi cykler til arbejde’ som siden 1997 er blevet en fast tradition på tusindvis af danske arbejdspladser.

Mange Sønderborg virksomheder deltager og ProjectZero vil gerne fejre den gode indsats om at cykle til arbejde og tilbyder morgenmad til de mange hold onsdag den 17.

Artiklen fortsætter under annoncen

maj fra kl. 7:00-9:00 på Rønhave Plads, hvor formand for Sundhedsudvalget Helge Larsen står klar med varm kaffe/the og brød til deltagerne, når de er på vej til arbejde på cykel. Udover ProjectZero er det også Sundhedsordningen for ansatte i Sønderborg kommune, der står bag arrangementet.

”Vi vil gerne fejre alle de entusiastiske cyklister fra hele Sønderborg Kommune, som har meldt sig til kampagnen ’Vi cykler til arbejde’ i maj måned. Dette vil ske ved at slå et slag for cyklisme set fra et sundhedsmæssigt og CO2-neutralt perspektiv”, siger projektleder Henrik Bielefeldt fra ProjectZero.

Flere cykelhandler vil være til stede på pladsen, så der er rig mulighed for at få kigget sin cykel efter, luft i dækkene og smurt kæden.

Tilmelding er nødvendig og kan ske på www.projectzero.dk/vcta frem til tirsdag den 9. maj kl. 14.00. Holdkaptajnen kan på denne side tilmelde det anta,l der deltager fra holdet.

’Vi cykler til arbejde’ er en god anledning for både virksomheder og medarbejdere til at sætte positivt fokus på at cykle til arbejde. Deltagerne dyster sammen med deres kolleger om at cykle mest muligt til arbejde i maj måned og for chancen for at vinde lækre præmier.

I 2016 cyklede 65.690 deltagere fordelt på 6.587 hold med i ’Vi cykler til arbejde’ og tilsammen cyklede de 815.250 cykeldage og 10.927.383 km.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk