ProjectZero inviterer til morgenmad når Sønderborg cykler til arbejde

4. maj 2017 Samfund

Cyklen er nøglen til mere sundhed, renere miljø og mindre trængsel og i lighed med tidligere år arrangere cyklistforbundet kampagnen ’Vi cykler til arbejde’ som siden 1997 er blevet en fast tradition på tusindvis af danske arbejdspladser.

Mange Sønderborg virksomheder deltager og ProjectZero vil gerne fejre den gode indsats om at cykle til arbejde og tilbyder morgenmad til de mange hold onsdag den 17. maj fra kl. 7:00-9:00 på Rønhave Plads, hvor formand for Sundhedsudvalget Helge Larsen står klar med varm kaffe/the og brød til deltagerne, når de er på vej til arbejde på cykel. Udover ProjectZero er det også Sundhedsordningen for ansatte i Sønderborg kommune, der står bag arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi vil gerne fejre alle de entusiastiske cyklister fra hele Sønderborg Kommune, som har meldt sig til kampagnen ’Vi cykler til arbejde’ i maj måned. Dette vil ske ved at slå et slag for cyklisme set fra et sundhedsmæssigt og CO2-neutralt perspektiv”, siger projektleder Henrik Bielefeldt fra ProjectZero.

Flere cykelhandler vil være til stede på pladsen, så der er rig mulighed for at få kigget sin cykel efter, luft i dækkene og smurt kæden.

Tilmelding er nødvendig og kan ske på www.projectzero.dk/vcta frem til tirsdag den 9. maj kl. 14.00. Holdkaptajnen kan på denne side tilmelde det anta,l der deltager fra holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

’Vi cykler til arbejde’ er en god anledning for både virksomheder og medarbejdere til at sætte positivt fokus på at cykle til arbejde. Deltagerne dyster sammen med deres kolleger om at cykle mest muligt til arbejde i maj måned og for chancen for at vinde lækre præmier.

I 2016 cyklede 65.690 deltagere fordelt på 6.587 hold med i ’Vi cykler til arbejde’ og tilsammen cyklede de 815.250 cykeldage og 10.927.383 km.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...