ProjectZero: Kun ved fælles hjælp når vi nullet

21. august 2014 Erhverv

Sønderborg Kommunes ambitiøse plan om, at vi skal arbejde os frem til at blive CO2-neutrale er kun mulig, hvis alle borgere gør deres til, at det skal lykkes.

En bolig med energimærke D er dyr i forbrug.

En bolig med energimærke D er dyr i forbrug.

Artiklen fortsætter under annoncen

ProjectZero finder løbende på nye måder at gøre os mere klimavenlige på – og der har blandt andet være store vellykkede kampagner, der fik virksomheder, butikker og boligejere til at kigge energiforbruget efter i sømmene.

  • Men der er lang vej endnu, indtil alle, børn som voksne. husker at slukke for lyset, siger Pernille Beck, der er en af klimatænkerne i ProjectZero.

ProjectZero har en række ejendomsmæglere, der rådgiver boligejere, som vil sælge deres bolig. Gennem de seneste år er både energiforbruget og tilstandsrapporten blevet vigtige i forbindelse med boligkøb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pernille Beck er tovholder, og skal sørge for lokal forankring, i et nyt projekt, som skal fastlægge muligheden for at fremme energioptimering af udlejningsejendomme. Projektet gennemføres med støtte fra Grundejernes Investeringsfond og i samarbejde med kommunikationsfirmaet Advice A/S.

  • Det gælder bare om at gå ind på vores hjemmeside og finde en gratis rådgiver, der kan se udlejningsboligen efter, siger Pernille Beck til Sønderborg Nyt. Efter at have fået gennemgået udlejningsejendommen, så skal der måske tænkes lidt over, hvad der kan projectzerogøres.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Og når man har bestemt sig for at energioptimere, så skal man ganske enkelt følge den rigtige procedure og så er der tilskud at hente, siger Pernille Beck. Både håndværkerne og ProjectZero kan hjælpe ansøgere på vej.

Klik på ProjectZeros banner på Sønderborg Nyt og se, hvad du kan gøre for, at vi når nullet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...