ProjectZero og Ungeklimarådet kommer med en 1 ton CO2-ballon til Kulturnatten

19. august 2019 Samfund

ProjectZero og Ungeklimarådet deltager i årets ’Kultur- og Idrætsnatten’ i Sønderborg den 23. august og i år medbringer ProjectZero en 10 meter høj ballon, der symboliserer 1 ton CO2, som stilles op ved havnekontoret.

Det skriver ProjectZero.

“Vi står klar til at have klimasamtaler og samtidig rekruttere flere medlemmer til Sønderborg-områdets nye Ungeklimaråd”, fortæller Ellen Myhrmann, medlem af ungeklimarådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at blive en del af Ungeklimarådet skal man være mellem 15 og 25 år gammel og være bosiddende, gå på studie eller arbejde i Sønderborg kommune – og så selvfølgelig lyst og tid til at diskutere løsninger på klimaudfordringen.

”Ungeklimarådets funktion er blandt andet at give gode råd til Byrådet indenfor klimaområdet, og vi har derfor brug for alles input. Ved vores stand står vi klar til at diskutere klima, unge og Sønderborg-området i en større helhed”, fortæller Emma Klint Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om ProjectZero og Ungeklimarådets deltagelse til ’Kultur- og Idrætsnatten’ ved at klikke her.

I år er det i øvrigt den 22. udgave af ’Kultur og Idrætsnatten’, hvor kultur og idræt mødes og hvor foreninger, klubber med flere viser Sønderborg Kommunes alsidige muligheder for at få et aktivt fritidsliv. Traditionen tror slutter aftenen med natløb, fyrværkeri og koncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se årets program for ’Kultur og Idrætsnatten’ ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 112, Gråsten

Bilist uden kørekort sigtet for narkokørsel

28. juli 2021 112

Natten til onsdag blev en 36-årig mand fra Aabenraa-området sigtet og anholdt for at køre narkopåvirket i bil. “Han blev standset af en politipatrulje på Sejersvej ved Rinkenæs og en narkotest viste, at han var på stoffer”, siger Chri Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Bilisten havde heller ikke et kørekort. “Og derfor er han […]

Læs mere...