ProjectZero og Ungeklimarådet kommer med en 1 ton CO2-ballon til Kulturnatten

19. august 2019 Samfund

ProjectZero og Ungeklimarådet deltager i årets ’Kultur- og Idrætsnatten’ i Sønderborg den 23. august og i år medbringer ProjectZero en 10 meter høj ballon, der symboliserer 1 ton CO2, som stilles op ved havnekontoret.

Det skriver ProjectZero.

“Vi står klar til at have klimasamtaler og samtidig rekruttere flere medlemmer til Sønderborg-områdets nye Ungeklimaråd”, fortæller Ellen Myhrmann, medlem af ungeklimarådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at blive en del af Ungeklimarådet skal man være mellem 15 og 25 år gammel og være bosiddende, gå på studie eller arbejde i Sønderborg kommune – og så selvfølgelig lyst og tid til at diskutere løsninger på klimaudfordringen.

”Ungeklimarådets funktion er blandt andet at give gode råd til Byrådet indenfor klimaområdet, og vi har derfor brug for alles input. Ved vores stand står vi klar til at diskutere klima, unge og Sønderborg-området i en større helhed”, fortæller Emma Klint Hansen.

Du kan læse mere om ProjectZero og Ungeklimarådets deltagelse til ’Kultur- og Idrætsnatten’ ved at klikke her.

I år er det i øvrigt den 22. udgave af ’Kultur og Idrætsnatten’, hvor kultur og idræt mødes og hvor foreninger, klubber med flere viser Sønderborg Kommunes alsidige muligheder for at få et aktivt fritidsliv. Traditionen tror slutter aftenen med natløb, fyrværkeri og koncert.

Du kan se årets program for ’Kultur og Idrætsnatten’ ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk