Projektet Øget Samkørsel kan sættes i gang

20. februar 2019 Samfund

Sønderborg Kommune vil med projektet ”Øget samkørsel” skabe øget samkørsel i private personbiler, primært relateret til pendlingen til og fra områdets store virksomheder.

Målet er, at 2.500 kører sammen i 2025 – og ad den vej hjælper Sønderborg nærmere CO2-Nullet.

I realiseringen af projektet skal udvikles en ny digital platform til samkørsel, skriver kommunens forvaltning og onsdag har politikerne i Økonomiudvalget givet grønt lys for, at Teknik- og Miljøforvaltningen går i gang med den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkret er forvaltningen i dialog med samkørselstjenesten NaboGO om udviklingen af en sådan.

For at sikre en succesfuld implementering af projektet er det en forudsætning, at kommunens største arbejdspladser deltager og bakker op – herunder Sønderborg Kommune selv.

NaboGO har desuden fået tilsagn fra en af områdets store virksomheder, der vil gøre reklame for ideen blandt medarbejderne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...