ProMusica-koncert med Tour-inspiration

27. marts 2022 Tour de France

Tour de France-feberen er også nået til musikerne i Sønderjyllands Symfoniorkester, der søndag havde valgt fransk musik som gennemgående tema gennem koncerten.

Vanen tro, så var det en afslappet og afslappende koncert, hvor musikerne gav sig tid til at fortælle lidt om den musik, som blev spillet – og musikerne er – selvfølgelig – fra Sønderjyllands Symfoniorkester.

Og selvfølgelig var scenen pyntet op, så der var masser af cykelstemning – og koncerten havde et niveau, så musikerne endte mig at spille sig i den gule trøje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderjyllands Symfoniorkester, spiller med i Alsion den 19 april, hvor publikum kan opleve når komponisten Puccini fremhæver bohemelivets tragiske sider i Paris ved begyndelsen af det forrige århundrede, fortryller Franz Lehár os i sin vittige, ironiske og udødelige operette Greven af Luxembourg.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...