Når Sønderborg Sommerrevy begynder på forestillingerne fra den 28. maj, så bliver der travlhed på ikke blot Hotel
Comwell, men også en række af de andre spisesteder i Sønderborg. Ved havnefronten håber Michael og Nutnapha Hansen, at det også gælder for Propperiet, som de har haft gennem 12 år.
“Vi har lavet en Sommerrevy Menu, hvor forretten er en fisk og skaldyrssalat”, siger Michael Hansen til SønderborgNYT.
Han holder sig i køkkenet, mens hans hustru serverer og hygger om gæsterne – og hendes måde at være tjener på, gør besøget til en rigtig god oplevelse.
Som hovedret kan gæsterne vælge mellem langtidsstegt kalveculotte eller en smørstegt havkat.
“På Propperiet er vi verdensmestre i fiskeretter og mange gæster sætter pris på havkat”, siger Michael Hansen.
Desserten er italiensk Jordbærmousse, Jordbærpanacotta.
“Og jeg kan anbefale vores rødtunge, der er meget efterspurgt og bestemt en nydelse”, siger kokken.