PS Dance-opvisning i fyldt Ahlmannsparken

24. juni 2018 Kultur

Ejerteamet bag PS Dance, Pernille Korn Frederiksen og Sandie Johansen, kunne med glæde notere sig, at deres danseopvisning havde fyldt Ahlmannsparken søndag eftermiddag, hvor de mange børnehold fra PS Dance i Egernsund skulle på gulvet og vise familien, hvor dygtige de er blevet, siden det hele begyndte i marts.

“Vi vil gerne sige tak til vores dansere, deres forældre og alle de frivillige

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med Jer, har vi fået det her op og køre”, siger Sandie Johansen og Pernille Korn Frederiksen i deres lille velkomsttale.

Efter ordene kom børnene på gulvet og fik vist, hvad de har lært. Koncentrationen lyste ud af flere af dem og det viser jo tilskuerne, at det med at give en danseopvisning ikke bare er noget, man sådan lige gør.

Men selvom det var svært, så havde børnene det også sjovt. Og adskillige af de mindre kunne sagtens finde plads til at vinke til dem på tilskuerpladsen, som de kendte.

Efter opvisningen blev de mange frivillige hjælpere kaldt på gulvet, hvor de fik hver et gavekort, som tak for indsatsen.

Den 17. august kan de bruge gavekortet på aftensmad i Mongolian Barbecue i Sønderborg og efter maden er spist, så skal de høre Joey Moe i Mølleparken.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk