Rådhustorvet og Alspigen går i fisk

29. juli 2019 Samfund

Lørdag fra kl. 10-15 er der Marin Torvedag – Rådhustorvet og Alspigen går i fisk.

Det er dagen, hvor man kan komme helt tæt på havets dyr og planter og få en masse viden, smagsoplevelser og andre oplevelser med sig hjem.

Det er Naturvejlederne Sønderborg, Blå Flag Center samt forvaltningen Kultur, Turisme & Bæredygtighed, som arrangerer “Marin Torvedag”.

Ud over at møde naturvejlederne kan du møde “Foreningen Als Stenrev”, som fortæller om deres kæmpe naturgenopretningsprojekt rundt om Als, kokkene fra “Det Sønderjyske Køkken”, der laver lækre smagsprøver af havets dyr og planter og restaurant Brøggeriet, der tilbyder en særlig “Marin Menu”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og mellem 11.00 og 11.30 opleve tv-vært og sangerinde Kathrine Bille, der laver et show for børn og barnlige sjæle om temaet “Emballage som Ressource.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...