Rainy City Stompers spiller for New Orleans Jazz Sønderborg

6. oktober 2019 Kultur

Søndag middag kom der 100 jazzglade mennesker indenfor i Hotel Sønderborg Strand, hvor der først skulle spises – og herefter stod den på masser af jazz i kælderen.

Det er New Orleans Jazz Sønderborg, som står for arrangementet – og foreningen tilbyder herlig New Orleansjazz med forskellige orkestre. Til koncerterne har der været lokale, udenbys og udenlandske musikere

Søndag var der besøg af Rainy City Stompers med otte musikere i bandet. De kommer fra forskellige steder i Slesvig Holsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jazzforeningen

En lille gruppe mennesker startede New Orleans Jazz Sønderborg i marts måned og dengang blev der hygget med god jazz i Sundhalle. Men der er ikke altid plads nok i Sundhalle.

Der har været koncert i et stort telt på Slotskajen og på havnekajen ud for Sundhalle – og endnu en gang er det Hotel Sønderborg Strand, der tilbyder det nødvendige antal kvadratmeter.

Tilbage i marts måned troede formanden, Erwin Langholz, at en forening som New Orleans Jazz Sønderborg kunne trække  50-100 medlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu er vi 350 og det er jo helt fantastisk med sådan en opbakning”, siger formanden, der arbejder ihærdigt for at udbrede den traditionelle jazz.

“Moderne jazz hører ikke til i vores forening”, siger Erwin Langholz til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...