Rasmus Anker-Møller ny chef i Det Syddanske EU-kontor

13. juni 2014 Erhverv
Rasmus Anker-Møller ny chef i Det Syddanske EU-kontor

Rasmus Anker-Møller ny chef i Det Syddanske EU-Kontor

Det bliver 41-årige Rasmus Anker-Møller, som afløser Jonas Groes som direktør for Det Syddanske EU-Kontor. Rasmus Anker-Møller arbejder i forvejen på kontoret i Bruxelles, og han overtager ledelsen den 1. august 2014.eu

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye direktør kender arbejdet på Det Syddanske EU-Kontors ud i alle krogene. Rasmus Anker-Møller har arbejdet som EU-konsulent på kontoret de sidste syv år, og han tager nu skridtet ind på direktørstolen på Det Syddanske EU-Kontor:

 – På baggrund af Rasmus’ stærke faglige profil, hans bidrag til kontorets resultater og hans indgående kendskab til kontorets samarbejdspartnere valgte ansættelsesudvalget at ansætte Rasmus Anker-Møller som ny direktør, fortæller bestyrelsesformand Johnny Søtrup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen har netop været samlet for at lægge de overordnede linjer for EU-kontorets arbejde, og det bliver nu Rasmus Anker-Møllers opgave at sørge for at nå målsætningerne for EU-kontoret. Det handler især om at skaffe EU-midler for at styrke vækst og udvikling i Syddanmark:

– Kontoret er inde i en rigtig fin udvikling, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med de mange aktører i Syddanmark, som vi løbende hjælper med internationale projekter, fortæller Rasmus Anker-Møller.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...