Rasmus Anker-Møller ny chef i Det Syddanske EU-kontor

13. juni 2014 Erhverv
Rasmus Anker-Møller ny chef i Det Syddanske EU-kontor

Rasmus Anker-Møller ny chef i Det Syddanske EU-Kontor

Det bliver 41-årige Rasmus Anker-Møller, som afløser Jonas Groes som direktør for Det Syddanske EU-Kontor. Rasmus Anker-Møller arbejder i forvejen på kontoret i Bruxelles, og han overtager ledelsen den 1. august 2014.eu

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye direktør kender arbejdet på Det Syddanske EU-Kontors ud i alle krogene. Rasmus Anker-Møller har arbejdet som EU-konsulent på kontoret de sidste syv år, og han tager nu skridtet ind på direktørstolen på Det Syddanske EU-Kontor:

 – På baggrund af Rasmus’ stærke faglige profil, hans bidrag til kontorets resultater og hans indgående kendskab til kontorets samarbejdspartnere valgte ansættelsesudvalget at ansætte Rasmus Anker-Møller som ny direktør, fortæller bestyrelsesformand Johnny Søtrup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen har netop været samlet for at lægge de overordnede linjer for EU-kontorets arbejde, og det bliver nu Rasmus Anker-Møllers opgave at sørge for at nå målsætningerne for EU-kontoret. Det handler især om at skaffe EU-midler for at styrke vækst og udvikling i Syddanmark:

– Kontoret er inde i en rigtig fin udvikling, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med de mange aktører i Syddanmark, som vi løbende hjælper med internationale projekter, fortæller Rasmus Anker-Møller.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...