Realmæglerne: Hussalget meget bedre end for et år siden

4. juni 2015 Erhverv

Der bliver løbet stærkt hos Realmæglerne Seeberg på Rådhustorvet i Sønderborg, selvom boligsalget på ingen måde kan sammenlignes med salget i København og Aarhus.

Dorthe Seeberg fortæller, det går rask fremad med hussalget.

Dorthe Seeberg fortæller, det går rask fremad med hussalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er løsnet lidt op og lokalt ser vi, at det er Sønderborg, der trækker. Og det breder sig som ringe i vandet til resten af lokalområdet”, siger Dorthe Seeberg til SønderborgNyt. Hun fortæller, at der i den seneste tid har været mange fremvisninger og besigtigelser.

Salget af sommerhuse er også i fremgang.

“Det er sommerhuse til mellem 1 og 1,2 millioner kroner, der sælger fint, mens det er noget sværere med de dyrere”, siger Dorthe Seeberg.

“Meget kort fortalt, så kan jeg sige, det går væsentligt bedre end for at år siden”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Realmæglerne Seeberg har på få år fået virkeligt godt fodfæste i Sønderborg. Og det går så godt, at butikken er i gang med en udbygning.

“Der skal være plads til flere ansatte”, siger Dorthe Seeberg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sydals

Bilist kørte galt og ringede til politiet

1. februar 2023 112

Tirsdag ringede en 18-årig kvinde til politiet, fordi hun kørte galt i Høruphav. “Hun kom kørende fra Østerbakken og ud på Sønder Landevej, hvor hun påkørte en anden bil”, siger John Weber fra politiet. “Det lidt pudsige ved sagen er, at den bil, som hun ramte, den forsvandt fra stedet”, siger han videre og tilføjer, […]

Læs mere...