Realmæglerne: Hussalget meget bedre end for et år siden

4. juni 2015 Erhverv

Der bliver løbet stærkt hos Realmæglerne Seeberg på Rådhustorvet i Sønderborg, selvom boligsalget på ingen måde kan sammenlignes med salget i København og Aarhus.

Dorthe Seeberg fortæller, det går rask fremad med hussalget.

Dorthe Seeberg fortæller, det går rask fremad med hussalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er løsnet lidt op og lokalt ser vi, at det er Sønderborg, der trækker. Og det breder sig som ringe i vandet til resten af lokalområdet”, siger Dorthe Seeberg til SønderborgNyt. Hun fortæller, at der i den seneste tid har været mange fremvisninger og besigtigelser.

Salget af sommerhuse er også i fremgang.

“Det er sommerhuse til mellem 1 og 1,2 millioner kroner, der sælger fint, mens det er noget sværere med de dyrere”, siger Dorthe Seeberg.

“Meget kort fortalt, så kan jeg sige, det går væsentligt bedre end for at år siden”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Realmæglerne Seeberg har på få år fået virkeligt godt fodfæste i Sønderborg. Og det går så godt, at butikken er i gang med en udbygning.

“Der skal være plads til flere ansatte”, siger Dorthe Seeberg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...