Realmæglerne: Torsdagscafé med gode råd og en kop kaffe

28. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Hvis du en gang imellem går og tænker lidt over, om boligen skal sælges eller måske overvejer at købe bolig i Sønderborgområdet, så dukker der uden tvivl en række spørgsmål op.

“Hos Realmæglerne på Rådhustorvet i Sønderborg sidder uddannede mæglere klar til at svare på spørgsmål fra enhver, der overvejer måske at købe eller sælge bolig”, siger Dorthe Seeberg til SønderborgNYT.

Det kan jo være sin sag at træde indenfor i butikken blot for at få svar på nogle spørgsmål, inden man beslutter, om der skal handles.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derfor laver vi Torsdagscafé mellem 14 og 17, hvor enhver med spørgsmål på hjerte er velkommen. Nogle af vores mæglere har afsat hver torsdag eftermiddag til cafégæsterne”, siger Realmæglerne Seebergs ejer.

Der skal ikke bestilles tid og det er helt gratis.

“Sælgere vil typisk gerne vide, hvad de samlede omkostninger ved et boligsalg er. Nogle vil vide, om energimærkning og tilstandrapport er lovpligtig, mens andre vil vide, hvordan man værdisætter en bolig i forbindelse med skilmisse”, siger Dorthe Seeberg. Spørgsmålene er mange, men svarene findes frem – og desuden er samtlige medarbejdere konstant opdatere på den seneste lovgivning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Købere vil selvfølgelig vide, hvordan de kan sikre sig imod at betale for meget for en bolig og flere vil også have gode råd om den billigste finansering af købet”.

En kop kaffe og en snak

“Når der skal gives gode råd, så kommer gæsten med ind i et lokale, hvor vi snakke om tingene over en kop kaffe”, siger Dorthe Seeberg. Altså bliver rådgivningen individuel og privat.

“Så kig endelig ind til os på Rådhustorvet i Sønderborg”.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...