Realmæglerne: Torsdagscafé med gode råd og en kop kaffe

Arkivfoto
Arkivfoto
28. februar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du en gang imellem går og tænker lidt over, om boligen skal sælges eller måske overvejer at købe bolig i Sønderborgområdet, så dukker der uden tvivl en række spørgsmål op.

“Hos Realmæglerne på Rådhustorvet i Sønderborg sidder uddannede mæglere klar til at svare på spørgsmål fra enhver, der overvejer måske at købe eller sælge bolig”, siger Dorthe Seeberg til SønderborgNYT.

Det kan jo være sin sag at træde indenfor i butikken blot for at få svar på nogle spørgsmål, inden man beslutter, om der skal handles.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derfor laver vi Torsdagscafé mellem 14 og 17, hvor enhver med spørgsmål på hjerte er velkommen. Nogle af vores mæglere har afsat hver torsdag eftermiddag til cafégæsterne”, siger Realmæglerne Seebergs ejer.

Der skal ikke bestilles tid og det er helt gratis.

“Sælgere vil typisk gerne vide, hvad de samlede omkostninger ved et boligsalg er. Nogle vil vide, om energimærkning og tilstandrapport er lovpligtig, mens andre vil vide, hvordan man værdisætter en bolig i forbindelse med skilmisse”, siger Dorthe Seeberg. Spørgsmålene er mange, men svarene findes frem – og desuden er samtlige medarbejdere konstant opdatere på den seneste lovgivning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Købere vil selvfølgelig vide, hvordan de kan sikre sig imod at betale for meget for en bolig og flere vil også have gode råd om den billigste finansering af købet”.

En kop kaffe og en snak

“Når der skal gives gode råd, så kommer gæsten med ind i et lokale, hvor vi snakke om tingene over en kop kaffe”, siger Dorthe Seeberg. Altså bliver rådgivningen individuel og privat.

“Så kig endelig ind til os på Rådhustorvet i Sønderborg”.

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...