Red Barnet havde familier med på tre dages oplevelser i Aarhus

30. juni 2022 Sønderborg

Red Barnets Familieoplevelsesklub i Sønderborg har haft tre helt forrygende dage i Aarhus, hvor de 31 børn og forældre fik en masse dejlige storby-oplevelser sammen med fem veloplagte frivillige fra foreningen.

Lørdag morgen drog familieoplevelsesklubben afsted med bus til Aarhus, og de fik oplevet rigtigt meget i ‘Smilets By’.

Familierne besøgte Den Gamle By, Botanisk Have og Tivoli Friheden og turene rundt i byen foregik til fods, så de også oplevede den særlige atmosfære i Jyllands hovedstad, skriver Red Barnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver aften gik med brætspil og maling, hygge og dejligt samvær, og det lune vejr gjorde det muligt at have disse aktiviteter udendørs.

Børnene var så naturligt trætte, at de hver aften takkede pænt af klokken 21 hver aften – glade, trætte og mætte af dagens indtryk.

Mange uforglemmelige oplevelser rigere vendte familierne mandag eftermiddag tilbage til Sønderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...