Red Barnet havde juleafslutning i skoven

27. november 2022 Sønderborg
Arkivfoto
Arkivfoto

Traditionen tro havde Red Barnets Familieoplevelsesklub juleafslutning i Sønderskoven.

Vi havde lånt parken ved Egetofte Naturskole og sat 31 voksne og børn stævne der lørdag formiddag, skriver Red Barnet.

Efter en kort briefing blev forældre og børn delt op i grupper og sammen med en frivillig sendt ud i skoven, hvor de skulle finde forskellige effekter, de kunne bruge til juledekorationer.

Mens børn og forældre var i skoven, gjorde frivillige gran, ler, kugler m.v. klar, og for at gøre det hyggeligt blev to bålfade tændt ved de udendørs borde. På selve bålpladsen blev der rigget et Bon Fire-sæt til, så der var klar til at varme æbleskiver over åben ild, når børn og forældre vendte tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens børnene og deres forældre lavede juledekorationer i det fri, blev der serveret varme æbleskiver og varm kakao og til middag var der grillpølser, som trods regnvejret faldt i alles smag.

Afslutningsvis fik alle børnene udleveret en godtepose og stor var overraskelsen da de også fik en gave af en større virksomhed fra det midtjyske område. Lidt våde, mætte og glade forlod børnene skoven sammen med deres forældre og den hjemmelavede juledekoration.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...