Red Barnet: Herlig familieoplevelse hos Als Fodboldgolf

12. oktober 2019 Kultur

Frivillige fra Red Barnets familieoplevelsesklub havde lørdag en familiedag med leg og sjov hos Als Fodboldgolf i Egen, hvor 10 voksne med 23 børn samt seks frivillige havde en herlig og god optakt til efterårsferien.

Der blev leget og gået til den af både børn og voksne, der var inddelt i hold, og hvor bolden skulle sparkes i, i stedet som ved minigolf slås til med en kølle, skriver oplevelsesklubben.

Sidst på eftermiddagen blev dagen rundet af med den flotteste og mest velsmagende lagkage familierne nogensinde havde set.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stor var overraskelsen dog for  familierne, fordi de sammen med børnene selv skulle kreere lagkagen helt fra bunden af og det skulle være med alskens lækkerier, der var købt til lejligheden.

Sent på eftermiddagen drog børn og familierne mætte, trætte og en oplevelse rigere hjem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 112, Sydals

Kvinde kørte bil uden at have gyldigt kørekort

28. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag blev en 56-årig kvinde, som kørte i bil på Vibækvej på Sydals, standset af en politipatrulje. “Hun havde fået sit kørekort administrativt inddraget og måtte dermed ikke sidde bag rattet i en bil”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Kvinden i bilen er fra Sydals.

Læs mere...