Red Barnet: Herlig familieoplevelse hos Als Fodboldgolf

12. oktober 2019 Kultur

Frivillige fra Red Barnets familieoplevelsesklub havde lørdag en familiedag med leg og sjov hos Als Fodboldgolf i Egen, hvor 10 voksne med 23 børn samt seks frivillige havde en herlig og god optakt til efterårsferien.

Der blev leget og gået til den af både børn og voksne, der var inddelt i hold, og hvor bolden skulle sparkes i, i stedet som ved minigolf slås til med en kølle, skriver oplevelsesklubben.

Sidst på eftermiddagen blev dagen rundet af med den flotteste og mest velsmagende lagkage familierne nogensinde havde set.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stor var overraskelsen dog for  familierne, fordi de sammen med børnene selv skulle kreere lagkagen helt fra bunden af og det skulle være med alskens lækkerier, der var købt til lejligheden.

Sent på eftermiddagen drog børn og familierne mætte, trætte og en oplevelse rigere hjem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...