Regionen sender ambulancekørslen i udbud

5. april 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Region Syddanmark ønsker, at flere forskellige firmaer byder ind på opgaven med at køre ambulancer. Derfor har regionen delt det udbud, som netop er sendt ud, op i fire geografiske områder.politi1

De fire geografiske områder svarer til dækningsområderne for Odense Universitetshospital, Sygehus Lillebælt, Sydvestjysk Sygehus og Sygehus Sønderjylland. Udbuddet omfatter både ambulancekørsel, kørsel med akutlægebiler og akutbiler og liggende patienttransport. Der er tale om en ti-årig kontrakt pr. område med begyndelse 1. september 2015, og med mulighed for at afslutte kontrakten efter fem år. I dag har Falck opgaven med at køre alle ambulancer i Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi ved, at andre end Falck er interesserede i at køre ambulancerne i Region Syddanmark. For at gøre udbudsmaterialet så præcist som muligt har vi nemlig haft en forberedende snak – en såkaldt teknisk dialog – med fem interesserede firmaer. Her har de haft mulighed for at kommentere vores udbudsmateriale, som vi derefter har rettet til, siger Thyge Nielsen (V), formand for Region Syddanmarks præhospitalsudvalg.

Samme serviceniveau

Regionsrådet har fastsat, at det nuværende serviceniveau på ambulancekørslen skal fortsætte. Det vil sige, at ambulancen skal rykke ud lige så hurtigt som i dag.  Serviceniveauet i form af gennemsnitlige responstider på en kørsel med blå blink er i dag på 7,9 minutter på Fyn, 8,6 minutter i Sydvestjylland, 9,8 minutter i Sønderjylland og 7,9 minutter i Trekantområdet. Og det er disse tider, der også skal opfyldes efter 1. september 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilbuddene skal være Region Syddanmark i hænde senest 6. juni 2014.

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...