Rejsegilde på Kinorama i Borgen

6. april 2017 Erhverv

Torsdag aftermiddag var der rejsegilde på det nye Kinorama-byggeri i – og ovenpå Borgen – og Per Mattiesen fra Kinorame kunne fortælle, at Sønderborg får en af landets mest luxuriøse biografer.

“”Og det er gået stærkt fra idé til en plan – og byggeriet er også gået hurtigt indtil nu. Men det var knap et år, inden vi kan åbne”, siger den visionære biografejer.

“Det er spændende at arbejde sammen med så visionær en mand som Per Matthiesen om sådan er projekt. Og for os i Enggaard er rejsegilde jo en mærkedag”, siger Asger Enggaard i sint tale.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er dejligt at Per Matthiesen har sådan en energi, at der tages et kvantespring indenfor det at have biograf. Kinorama i Borgen kommer til at trække mennesker til Sønderborg, kommer til at blive bemærket indenfor kulturen”, siger entreprenøren.

“Og her til slut vil jeg takke de mange håndværkere, som sætter en ære i at lave deres arbejde rigtigt og godt. Og ikke mindst tak for den gode tone, der er på byggepladsen. Den gør nemlig, at alle arbejder godt sammen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...