Rejsegilde på Kinorama i Borgen

6. april 2017 Erhverv

Torsdag aftermiddag var der rejsegilde på det nye Kinorama-byggeri i – og ovenpå Borgen – og Per Mattiesen fra Kinorame kunne fortælle, at Sønderborg får en af landets mest luxuriøse biografer.

“”Og det er gået stærkt fra idé til en plan – og byggeriet er også gået hurtigt indtil nu. Men det var knap et år, inden vi kan åbne”, siger den visionære biografejer.

“Det er spændende at arbejde sammen med så visionær en mand som Per Matthiesen om sådan er projekt. Og for os i Enggaard er rejsegilde jo en mærkedag”, siger Asger Enggaard i sint tale.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er dejligt at Per Matthiesen har sådan en energi, at der tages et kvantespring indenfor det at have biograf. Kinorama i Borgen kommer til at trække mennesker til Sønderborg, kommer til at blive bemærket indenfor kulturen”, siger entreprenøren.

“Og her til slut vil jeg takke de mange håndværkere, som sætter en ære i at lave deres arbejde rigtigt og godt. Og ikke mindst tak for den gode tone, der er på byggepladsen. Den gør nemlig, at alle arbejder godt sammen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...