Rejselysten stiger i Sønderborg

19. april Erhverv

Der er forårsstemning i Sønderborg Lufthavn i denne tid. Lufthavnen og Gislev Rejser er i færd med de sidste forberedelser til en sommersæson, der ser rigtig lovende ud.

Torsdag den 20. april åbner Sønderborg Lufthavn dørene til 120 rejselystne sønderjyder, der tager turen til lufthavnen for at få inspiration til sommerens ferier. Her har de sammen med Gislev Rejser arrangeret en rejsedag med foredrag, smagsprøver og gode tips til spændende rejser til Toscana og Sardinien til sommer.

Oplever bekvemmeligheden ved en lille lokal lufthavn

Gislev Rejsers direktør Poul Andersen glæder sig til rejsedagen.

”Vi har arrangeret denne rejseinspirationsdag i lufthavnen for at præsentere nye og gamle sønderjyske gæster for denne sommers rejseprogram til Italien. Vi har i de senere år haft stor succes med at sende gæster ud af Odense Lufthavn, og glæder os derfor over det nye samarbejde med Sønderborg. Mange gæster udtrykker, at de slet ikke var klar over hvor nemt og bekvemt det faktisk er, at rejse fra de små regionale lufthavne”, siger han.

”Ud over det åbenbart behagelige ved at tage på en dejlig solskinsferie til det fantastiske Italien, så betyder det faktisk rigtig meget for vores gæster, at de ikke skal spekulere på parkering, lange check-in køer og ventetid ved security”, fortsætter han.

”Nu behøver alle rejselystne i Grænselandet ikke at tage til Billund eller Hamborg for at komme ned til varmen”, siger direktøren i en pressemeddelelse.

Ikke flere pladser

Men han er dog samtidig lidt udfordret af de mange tilmeldinger.

” Vi havde håbet på at kunne fylde afgangsterminalen med de ca. 60 personer der er plads til. Men vi blev hurtigt lagt ned af gæster, der gerne vil opleve stemningen i lufthavnen og samtidig høre om vores spændende rejsemål fra Sønderborg, så vi fik hurtigt stablet et dobbeltarrangement på benene med Lufthavnen. Men nu er både eftermiddags- og aftenarrangementet fuldtegnet, og vi må ikke lukke flere ind”, siger Poul Andersen.

Lang erfaring med drømmerejser

I Sønderborg er vi kun fire timer væk fra en dobbelt espresso på en fortovscafe i Toscana.

Gislev Rejser har igennem mere end 70 år sendt tusindvis af danske gæster til spændende destinationer i hele Europa med bus og fly, og de seneste par årtier har selskabet også haft stor succes med oversøiske rejser til så fjerne rejsemål som New Zealand, USA og Kina.

”Vi har specialiseret os i grupperejser til spændende rejsemål med danske rejseledere, men de senere år har vi også åbnet op for muligheden for kun at købe flybilletter på vores charterfly til Italien, Skotland og Irland fra Odense”, siger rejsedirektøren.

”Det kalder vi for Gislev Connect, da man udelukkende køber en flyrejse fra A til B. Dette koncept har vi også på forsøgsbasis valgt at tilbyde sønderjyderne fra Sønderborg”.

”Så vi glæder os til at vise de mange besøgende på rejsedagen hvilke spændende rejsemuligheder der eksisterer lige uden for døren. I princippet er en gæst med adresse i Sønderborg jo ikke mere end fire timer væk fra en dobbelt espresso på en fortovscafe i Toscana”, siger rejsedirektøren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...