Rendbjerghjemmet: Tilsyn i juli – rapport i januar

8. maj 2015 Erhverv

Socialtilsyn Syd har været på anmeldt tilsynsbesøg i aflastningshjemmet Rendbjerg 7. juli 2014. Socialtilsyn Syd skal godkende og føre drifts-orienteret tilsyn med sociale tilbud efter lov om socialtilsyn.

Det tog tilsynet godt seks måneder at skrive en rapport.

Det tog tilsynet godt seks måneder at skrive en rapport.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialtilsynet har – godt et halvt år efter besøget – lavet en tilsynsrapport 23. januar 2015. Tilsynet konkluderer, at tilbuddets daglige drift varetages på en meget kompetent måde. Tilbuddets medarbejdere og ledelse har i overvejende grad grundlæggende pædagogisk uddannelse, der afspejler sig i arbejdet med den enkelte borger.

Kvikkere ved tasterne

Socialtilsyn Syd har desuden været på uanmeldt tilsynsbesøg i botilbuddet Flintholm 2. december 2014. Socialtilsyn Syd skal godkende og føre drifts-orienteret tilsyn med sociale tilbud efter lov om socialtilsyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialtilsynet har lavet en endelig tilsynsrapport 20. januar 2015. Tilsynet konkluderer, at tilbuddet har en kompetent og faglig daglig ledelse, og at de fysiske rammer understøtter borgernes udvikling og trivsel.

Tilsynet har også besøgt botilbuddet Bosager og det gjorde de den 2. december 2014.

Socialtilsynet har skrevet i en endelig tilsynsrapport 13. januar 2015, at alt er præcis, som det skal være.

I den kommende uge får Socialudvalget mulighed for at læse rapporterne, som de blot skal tage til efterretning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...