René Elley fra Nordborg Goldklub er Danmarksmester i Paragolf

17. september 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

René Elley har i weekenden vundet det danske mesterskab i Paragolf som blev spillet på Dragsholm GCs baner i det nordvestlige hjørne af Sjælland.,

René Elley var var med i kategorien for fysiske handicap. Deltog i A-rækken som spillede 36 hullers slagspil over 2 dage. René Elleys golfhandicap er 4,8, så han skulle helt sikkert regnes for en af favoritterne.

Han vandt samlet med et forspring på to slag, og det var naturligvis en meget glad vinder der modtog den flotte pokal.

René Elley med sin DM-pokal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordborg Golfklub havde også Niels Hansen med til DM. Niels Hansen spillede i B-rækken som var en 36 hullers stableford.

Det blev desværre ikke til et mesterskab i denne omgang, men en samlet 6. plads for Niels Hansen blev det til, skriver Nordborg Golfklub til SønderborgNYT.

René Elley og Niels Hansen var sidste år med til EM for Paragolfere i Portugal hvor de var med på det danske hold som vandt Nations Cup.

Med deres gode spil venter der sikkert mange gode golfoplevelser i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs om de to spilleres EM-sejr HER

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...