René Elley fra Nordborg Goldklub er Danmarksmester i Paragolf

17. september 2018 Kultur

René Elley har i weekenden vundet det danske mesterskab i Paragolf som blev spillet på Dragsholm GCs baner i det nordvestlige hjørne af Sjælland.,

René Elley var var med i kategorien for fysiske handicap. Deltog i A-rækken som spillede 36 hullers slagspil over 2 dage. René Elleys golfhandicap er 4,8, så han skulle helt sikkert regnes for en af favoritterne.

Han vandt samlet med et forspring på to slag, og det var naturligvis en meget glad vinder der modtog den flotte pokal.

René Elley med sin DM-pokal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordborg Golfklub havde også Niels Hansen med til DM. Niels Hansen spillede i B-rækken som var en 36 hullers stableford.

Det blev desværre ikke til et mesterskab i denne omgang, men en samlet 6. plads for Niels Hansen blev det til, skriver Nordborg Golfklub til SønderborgNYT.

René Elley og Niels Hansen var sidste år med til EM for Paragolfere i Portugal hvor de var med på det danske hold som vandt Nations Cup.

Med deres gode spil venter der sikkert mange gode golfoplevelser i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs om de to spilleres EM-sejr HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...