Restaurant Syttende på Hotel Alsik beholder deres Michelinstjerne og det glæder hotellets gastronomiske chef, Jesper Koch, som fortæller, at en restaurant sagtens kan miste sin stjerne. Det stod klart efter, der mandag aften blev drysset stjerner endnu en gang.
“Der bliver holdt øje med, at vi hele tiden gør os umage og gør vi ikke det, så tager de stjernen”, siger Jesper Koch til SønderborgNYT.
“Der er så mange dygtige kokke rundt omkring og dermed er der flere, som jagter stjernerne – og det gør, at de er svære at fange”.
Stjernekokken er ikke i tvivl om, hvorfor Restaurant Syttende beholder stjernen.
“Det gør vi takket være et personale, som gør deres allerbedste – og det gælder lige fra receptionen, der tager imod gæsterne – og op til Restaurant Syttende. Alle gør deres bedste for, at vi holder niveau”.
Det er ingen hemmelig, at der drømmes om at få endnu en stjerne.
“Men det kommer til at tage tid – fordi man vil se, at vi holder niveau, inden vi kommer i spil til stjerne nummer to”, siger Jesper Koch og tilføjer, at der er lagt en plan, som sikrer, at der hele tiden er en udvikling.
“Uanset hvor dygtige vi er, så kan vi altid blive bedre”.