Revybillet: Ring på 74 42 87 02 fra tirsdag klokken 11:00

13. februar 2014 Kultur

Du må hellere sørge for, at din telefon er opladet, når vi nærmer os den 18.2. kl. 11.00

Holdet til Sønderborg Sommerrevy 2014.

Holdet til Sønderborg Sommerrevy 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor?
– Jo, for der starter telefonsalget til Sønderborg Sommer Revy, og selvom vi har solgt rigtig mange billetter on-line fra oktober 2013, så forventer vi alligevel, at der nok kan blive lidt ventetid på tlf. 74 42 87 02 de første par dage, siger Leif Maibom.

– Ulla Jensen og Lene Ebbesen sidder klar til at ekspedere dig, under nøje overvågelse af billetchef Johnna Maibom. Og det har de allerede gjort rigtig, rigtig flot, siger revydirektøren.

Der er p.t. allerede solgt 9.447 billetter ud af de 22.000, der er sat til salg. Og det er faktisk rekord. Men bare rolig. Der er også billetter til dig, hvis du er en af dem, der ikke har bestilt endnu.

Revyholdet skal samles

Revyholdet samles den 17.2. februar for første gang til en hygge-snak, lidt spisning og rundkastning af alle brugbare og ikke brugbare idéer.

Og de nye på holdet – Skuespiller Jens Andersen, koreograf Peter Friis, kostumier Henrik Hviid skal nok blive modtaget på festligste vis af “de gamle”: Flemming Jensen, Trine Gadeberg, Jeanne Boel, Thomas Pakula, instruktør Jan Hertz og revychefen selv.

Der vil helt sikkert fremkomme bunker af skøre idéer og indfald, der så skal omsættes i en masse sjove, satiriske tekster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og her er det især Flemming Jensen og Leif Maibom, der trækker det tunge læs. Det har de så også vægten til. Men det er nok også helt sikkert at både Trine Gadeberg og Jeanne Boel igen i år vil bidrage med deres skæve vinkler på tidens aktuelle emner.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 112, Sønderborg

Hærværk hos Æ Gårne

14. maj 2021 112

Onsdag aften eller natten til til torsdag har ukendte gerningsmænd været inde hos Æ Gårne i Vollerup og lave hærværk. “De har været inde i bygningen hvor de har lavet grafitti og der står: Lort og GM40 på væggen”, siger politikommissær Thomas Berg og fortsætter: “Der er også smadret ruder i bygningen og i en […]

Læs mere...