Revyens stjerner gav den gas og leverede alletiders Juleshow

19. november 2021 Kultur

Revyens Juleshow var både hyggeligt, sjovt og underholdende. Der var masser af flottesange, som passer så godt til julehygge og der var også glimrende numre, hvor det var umuligt ikke at grine – og så fik publikum opskriften på, hvordan man laver sin egen øl på bare tre timer. Og oven i det, så læste Jeanne Boel en god gammel julehistorie, som lige havde været en tur gennem Leif Maiboms skriveværksted.

Leif Maibom var også med i flere numre og han sikrede sig et rigtigt stort bifald.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Folk er bare vilde med Leif Maibom og her fredag aften havde vi et virkeligt godt publikum”, siger Jeanne Boel, som har æren af at sat både holdet og scenen, så Juleshowet favnede bredt og rummede lidt for enhver smag.

Og Leif Maibom var glad for at være med.

“Det er jo smadderhyggeligt og på en måde som at mødes med vennerne fra skolen. Vi falder hurtigt i snak og vi laver det samme pjat, som vi gjorde før”, siger Leif Maibom til SønderborgNYT.

“Og så er vi seriøse og trygge ved hinanden – og det gør det til en stor fornøjelse at arbejde sammen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du også har lyst til at nyde Juleshow med Jesper Lundgaard, Karsten Jansfort, Vicki Berlin, Rasmus Krogsgaard, Leif Maibom og Jeanne Boel, så skal du købe en af de 70 billetter, der er tilbage på Sønderborg Sommer Revy Shows hjemmeside.

Juleshowet, som du kan opleve lørdag eftermiddag, pakkes smukt ind og det sker til tonerne fra Thomas Pakulas Little Big Band.

Igen i år er der tidlige julegaver til heldige vindere, venligst sponseret af butikker i Sønderborg.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...