Revystjernen Ulf Pilgaard besøger Brecklings Bogcafé en sidste gang

21. januar 2020 Kultur

Brecklings Bogcafé har tidligere haft besøg af Ulf Pilgaard, men det var der rigtigt mange, der ikke oplevede. Derfor genforenes skuespilleren og bogcaféværten den 15. marts på Hotel Sønderborg Strand klokken 14, hvor der startes med en let anretning, inden de to optrædende sætter sig til rette på podiet.

Afsættet til deres samtale er bogen: ‘Mit liv som Ulf’. Bogen bliver solgt til en virkelig god pris på Bogcafeen, hvor Bog og Idé har en stand.

“Det er hele 55 år siden Preben Kaas opdagede Ulf Pilgaard, der dengang spillede med i Studenterrevyen og han kunne se, at Ulf Pilgaard var et naturtalent på en scene. I Cirkusrevyen blev Ulf Pilgaard for 40 år siden makker med Dirch Passer og det er ikke noget, man sådan lige blev”, siger Allan Breckling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er sikker på, at Ulf Pilgaards succes skyldes flid.

“Ulf Pilgaard er berømt for sin flid og så er han jo djævelsk morsom”, siger Allan Breckling og tilføjer, at de uddannede skuespillere var meget nedladende overfor Ulf Pilgaard, som jo var selvlært.

“Pilgaard kommer til Sønderborg for at sige farvel – og når han kører herfra, så skal han forbederede sig til sin 40. sæson i Cirkusrevyeen, der bliver den allersidste”.

Hvis du vil opleve den store revyskuespiller, der også kan spille meget andet på både scener og biografernes lærreder, så kan du købe din billet vis Mobilepay til  5240 6616. Husk at skrive dit navn i beskedfeltet.

Artiklen fortsætter under annoncen

En billet inlusiv Hotel Søndrborg Strands anretning koster 325 kroner og der er bindende tilmelding

Har du spørgsmål, så kan du sende en mail til Allan Breckling på acharling@gmail.com

Ulf Pilgaard var i bogcafeen i oktober 2018. Du kan se billederne HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...