Riddersalen: 200 hørte Marion Damper-Jeans tale med afdødes ånder

11. May Samfund

Sidste år ville Blæksprutterne i Sønderborg med til at arrangement, hvor Marion Damper-Jeans talte med afdødes ånder.

“Men alt var udsolgt, så nu har vi selv inviteret Marion Damper-Jeans til Sønderborg”, sagde Blæksprutternes leder, Ole Stolberg i sin velkomst på Sønderborg Slot.

Efter en fællessang fortalte Marion Damper-Jeans, at hendes dansk har lidt mangler og forklaringen på det er, at hun i en alder af 19 år flyttede til England og var der i 48 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I England er de mere spirituelle end vi er i Danmark”, siger Marion Damper-Jeans. Herefter fortalte hun, at hvis nogle mærkede nogle vibrationer, så er det beskeder fra ‘den anden side’ og så skulle de bare række hånden op og sige: “Her”.

“Jeg får ting ned, som jeg ikke ved det mindste om”, siger Marion Damper-Jeans og spurgte så, om der er en by hernede, der hedder Ullerup.

“Jeg har en besked fra en dame, der døde i et trafikuheld. Hun var et sted i tresserne, da det skete”, siger hun.

I salen sad der en kvinde, som kendte den afdøde og hun lovede at fortælle familien, at den afdøde ville fortælle dem, at hun var ked af, hun ikke fik sagt ordentligt farvel.

Urnen på køkkenbordet

“Lige nu har jeg noget om en urne, der har stået i et køkken. Altså en urne med aske fra en afdød”, siger Marion Damper-Jens. Det fik en i salen til at fortælle, at det handlede om et familiemedlem, der døde omkring december og asken skulle spredes ud på havet.

“Men det er jo ikke til at sejle ud på den årstid, så vi måtte vente. I den tid stod hans urne på hans køkkenbord, som han altid selv sad ved”, siger en kvinde fra salen.

Gennem aftenen kom Marion Damper-Jeans med den ene besked efter den anden og for de mange tilhørere, så var der tale om virkelige beskeder fra deres kære, som er på ‘den anden side’.

“Vi kan bevise, at ånderne findes. De kan filmes og optages på bånd”, siger Marion Damper-Jeans.

Det er også muligt at sige, at hvis man tror, så er det rigtigt. Og tror man ikke, så er det måske rigtigt alligevel.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...