Rigtige Mænd får deres helt eget forhindringsløb

2. marts 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Synes du, at løbebånd, pilates og gulerødder er noget, naboen skal have lov at rode med? – og at der skal noget helt andet til, hvis du skal i bedre form? Så må du ikke gå ikke glip af muligheden for at blive en Rigtig Mand.

Klik på billedet og tilmeld dig Rigtige Mænd-løbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du og andre mænd i Sønderborg kommune er nemlig inviteret med i “sjakket”. Det betyder en mulighed for gratis at komme i form på en sjov måde og blive del af et fællesskab.

Så spring ud af hængekøjen og tag udfordringen op og træn som de “rigtige mænd” på DR1, når fem andre mænd går i Lindy, Hammer og de andres fodspor i en ny programrække.

Den 24. maj har vi Rigtige Mænd Løbet, som er Danmarks første landsdækkende forhindringsløb – også med startsted i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg håber, der bliver rift om at deltage i løbet den 24. maj, og jeg håber og tror, det bliver en fantastisk og sjov oplevelse for dem, der vælger at være med”, siger sundhedsudvalgets formand, Helge Larsen, i en pressemeddelelse.

Der er tale om et digitalt træningsfællesskab, der med garanti er blottet for yogamåtter, proteinshakes og løftede pegefingre. Man kan finde flere oplysninger om forløbet på rigtigemænd.dk, hvor der netop er åbnet for gratis tilmelding.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forløbet når et klimaks, når holdet – og andre, som tilmelder sig – deltager i det landsdækkende Rigtige Mænd Løbet, hvor samarbejdsevnerne og den forbedrede form på holdet bliver sat på prøve. Løbet er i Sønderborg i samarbejde med Sønderborg Familie- og Firma Sport den 24. maj kl. 19 med start ved SFS-Hallen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...