Ringriderfest i Sønderborg – eller ikke – beslutningen tages om et par uger

16. april 2021 Kultur

Ringriderfestens formand, Jes Andersen, venter spændt på, hvilke retningslinier der kommer til at gælde for store arrangementer og især på at få at vide, hvor mange mennesker, der må samles.

“Det kommer der oplysninger om i den kommende uge, når regeringens ekspertgruppe melder deres anbefalinger ud”, siger Jes Andersen til SønderborgNYT.

Ringriderfestens komité mødes sidst i april, hvor de vil være klædt på til at beslutte, hvad de gør med årets udgave af Ringriderfesten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På mødet beslutter vi, hvad vi gør – og det kan jo være med mindre ringriderstævner, hvor rytterne kvalificerer sig til en finale som sidste år. Og det kan igen blive mindre herrefrokoster”.

Om det er muligt at få skabt liv på Ringriderpladsen, ved Jes Andersen endnu ikke.

“Men på mødet kender vi vilkårene og snakker om, hvad der kan lade sig gøre – og ser på, om der er økonomi i det”, siger Ringriderfestens formand.

Forsamlingsloftet lempet – ad flere omgange.

Artiklen fortsætter under annoncen

21. april hæves det indendørs forsamlingsforbud fra de nuværende 5 til 10 og allerede 6. maj stiger det til 25 personer. 21. maj må man samles 50 personer, og 11. juni 100 mennesker indendøre. Det lugter jo næsten af sommerfest, kædedans og karaoke.

Det udendørs forsamlingsforbud hæves på onsdag fra 10 til 50, den 6. maj er det 75 og 21. maj stiger det til 100, mens det bliver helt afskaffet 11. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. august er det såkaldt lille forsamlingsforbud helt afskaffet også indendørs.

Større arrangementer

Hvordan det ser ud for store begivenheder som festivaler og koncerter står endnu ikke klart, men ifølge aftaleteksten der i den kommende uge blie sagt, hvad der skal ske med store forsamlinger og arrangementer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 Politik, Sønderborg

Skoler og dagtilbud betaler for de uventede ekstraudgifter til udsatte børn

29. september 2022 Politik

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Jesper Smaling, sagde på byrådsmødet onsdag, at der bliver flyttet penge fra skoler og dagtilbud, så en del af det hul, som er kommet efter et stort pengeforbrug til udsatte børn, bliver rettet op. “Vi har haft fokus på børnenes behov og det har givet økonomiske udfordringer og jeg vil […]

Læs mere...