Ringriderfesten i Sønderborg gennemføres til sommer – i et eller andet omfang

24. marts 2021 Kultur

Sidste år blev Ringriderfesten i Sønderborg aflyst på grund af Corona-restriktioner og i år kan restriktionerne igen komme til at spænde ben for den store begivenhed, som trækker op mod 30.000 gæster.

“Alle komiteerne er meget motivere for at holde Ringriderfest i et eller andet omfang, så vi arbejder på at finde ud af, hvordan vi kan sno os indenfor de retningslinjer og restriktioner, der kommer”, siger hovedkomiteens næstformand, Jan Rasmussen til SønderborgNYT.

Ringriderfestens formand, Jes Andersen har tidligere sagt til SønderborgNYT at en fuld Ringriderfest i Sønderborg kræver, det bliver tilladt, at udenlandske orkestre kan rejse ind i landet.

“Sidste år havde vi ringridning rundt omkring på Als og der blev redet Kongeomridning i Ragebøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herrefrokosten havde vi rykket ud på restauranter og andre steder, hvor der var plads til fest”, siger Jan Rasmussen og tilføjer:

“Som jeg ser det, så kommer der også tattoo. Måske med danske orkestre og udenlandske solister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er i alt fald en mulighed”.

“Hvordan det endelige program bliver, det beslutter hovedkomiteen sidst i april, men jeg tør godt love, at der kommer en Ringriderfest af en eller anden størrelse”, siger næstformanden..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...