Ringriderfestens Børneland: Fri BikeShop sponsorerer cykler til hele familien

12. juli 2019 Erhverv

I disse dage er der Ringriderfest og en af de helt store familieattraktioner er Børneland med masser af aktiviteter for børn, blandt andet ponyridning, bowling, guldgravning, militær forhindringsbane, MTB bane og cykelringridning.

Fri BikeShop har i mange år været sponsor for Børneland og det er der en helt særlig grund til:

”Vi vil rigtig gerne lære børn at bruge cyklen og lære børnene, og resten af familien, hvad en rigtig cykeloplevelse er, så derfor er det helt naturligt fors os, at bakke op om Børneland”, fortæller Kent Nissen, indehaver af Fri BikeShop på Alsgade i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere har Fri BikeShop doneret de cykler, der bruges i cykelringridningen til en auktion, hvor pengene blev givet videre til velgørende formål, men i år kan Børneland-deltagerne være med i en konkurrence om at vinde to voksen- og to børnecykler.

Alle kan deltage i konkurrencen, hvis man prøver Børnelands lykkehjul. Her får man i år et ekstrachance-lod og udfylder man sedlen med sine kontaktoplysninger, så er man med i konkurrencen.

Børneland har i øvrigt fundet plads til flere nyheder, blandt andet Bumperballs, 500m2 lasergames område og mini hoppeborge.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...